Exclusief • Maatwerk • Flexibel • Ervaring

iidos traint

Training en workshops


Secretaresses inzicht geven in hun eigen rol en werkwijze als secretaresse

De wereld is continu in ontwikkeling en de functie van secretaresse ook. Het is dus belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen. De trainingen van iidos zijn gericht op moderne mangementondersteuning en een efficiënt secretariaat.

Mijn aanpak is persoonlijk en toegespitst op de klantvraag. Onderstaande trainingen kunnen op verzoek aangescherpt worden met bepaalde accenten die relevant zijn.

icoon-time-management

Time management

Tijd is schaars en er is vaak te weinig…. Er komen ad-hoc klusjes tussendoor, de inbox is altijd vol, er is veel afleiding en er zijn (te) veel vergaderingen. Waar moet je de eerste prioriteit aan geven? Om dat op te lossen geef ik de training time management. Je leert de beste technieken op het gebied van slimmer werken om meer grip te krijgen op de hectiek van de dag.

icoon-veranderenderol

De veranderende rol van de secretaresse

Technologische ontwikkelingen en de mogelijkheid om tijd- en plaatsonafhankelijk te werken vragen om andere competenties en een andere manier van werken. Wat betekent deze nieuwe manier van werken voor een secretaresse? Wat doe je? Blijf je stil staan of wil je vooruit en hoe doe je dat dan, hoe ga je mee met de tijd? Je leert het in deze training!

icoon-samenwerken

Werken in een team

Werk je of ga je werken in een secretaressepool of –team? Dan is het belangrijk dat je als team samenwerkt en elkaar ondersteunt. In deze training leer je wat er allemaal bij komt kijken als je werkt in een team, hoe je de samenwerking nog verder kan verbeteren en wat de voorwaarden zijn voor een succesvol team! Je krijgt een heleboel tips & trucs om beter te functioneren als secretariaat en leert hoe je elkaar in je kracht kunt zetten.

icoon-leanmanagement

Lean werken op het secretariaat

Deze training geeft je inzicht in de principes van ‘Lean’ werken en leert je hoe je deze principes kunt toepassen op het secretariaat. Hiermee bereik je een efficiënt en servicegericht secretariaat.

icoon-notuleren

Notuleren

Effectief notuleren is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig kun je met een laptop gelijk al digitaal notuleren. Maar hoe maak je goede notulen? Hoe kun je zo kort, snel en doeltreffend mogelijk notuleren? Tijdens deze training leer je o.a. hoe je kunt luisteren, formuleren en typen tegelijk en leer je hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden.

 

Trainingen of facetten hiervan kunnen ook onderdeel zijn van verandertrajecten.

Inschrijven voor een training?

Wil je graag een combinatie van verschillende trainingen of wil je juist één onderwerp belichten? Ben je op zoek naar iets wat niet wordt vermeld? Neem dan contact op, zodat we kunnen zien of iidos – of één van de partners waarmee iidos samenwerkt – je kan helpen.

Bespreek de mogelijkheden

Personal coaching

De 1-op-1 benadering om je talenten beter te benutten

Interesse in 1 op 1 coaching? Ik ben beschikbaar voor een nog persoonlijkere aanpak. Gezamenlijk kijken we naar jouw talenten en hoe je die beter kunt benutten.

Ga voor de persoonlijke aanpak