Exclusief • Maatwerk • Flexibel • Ervaring

Training en workshops


Ik help management­ondersteuners hun vaardigheden verder te ontwikkelen

De wereld is in ontwikkeling en de functie van secretaresse ook. Het is dus belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen. De trainingen van iidos geven inzicht in en zijn gericht op moderne managementondersteuning en een efficiënt secretariaat.

Trainingen en workshops:

icoon-veranderenderol

De veranderende rol van de secretaresse

Door technologische ontwikkelingen en de mogelijkheid om tijd- en plaatsonafhankelijk te werken, gaan steeds meer organisaties over op Het Nieuwe Werken. Wat betekent deze nieuwe manier van werken voor een secretaresse? Wat doe je? Blijf je stil staan of wil je vooruit en hoe doe je dat dan, hoe ga je mee met de tijd? Je leert het in deze training!

icoon-leanmanagement

Lean werken en het secretariaat

Deze training geeft je inzicht in de principes van ‘lean’ werken en leert je hoe je de principes van ‘lean’ werken kunt toepassen op het secretariaat en daarmee een efficiënt en servicegericht secretariaat kunt realiseren.

icoon-samenwerken

Samenwerken in een team van secretaresses

Werk je of ga je werken in een secretaressepool of –team? Dan is het belangrijk dat je als team samenwerkt en elkaar ondersteunt. In deze training leer je wat er allemaal bij komt kijken als je werkt in een team, hoe je de samenwerking nog verder kan verbeteren en wat de voorwaarden zijn voor een succesvol team!

Wil je een training reserveren?

Wil je graag een combinatie van verschillende trainingen of wil je juist één onderwerp belichten? Ben je op zoek naar iets wat niet wordt vermeld? Neem dan contact op, zodat we kunnen zien of iidos – of één van de partners waarmee iidos samenwerkt – je kan helpen.

Samen gaan we voor maatwerk!