Exclusief • Maatwerk • Flexibel • Ervaring

iidos interim

Interim management­ondersteuning


Professionele interim management­ondersteuning

Ik breng top management en top secretaresses bij elkaar bij opdrachten voor tijdelijke managementondersteuning

Ondersteuning van topmanagement

Moderne managers maken steeds vaker gebruik van slimme technologische toepassingen via smartphone of laptop. Er wordt steeds meer projectmatig gewerkt en bovendien gebeurt dat steeds vaker plaats- en tijdongebonden. Hierdoor worden er andere eisen gesteld aan managementondersteuning: De secretaresse van nu is flexibel, zelfstandig en breed inzetbaar. Ze is steeds meer de samenwerkingspartner, zodat de manager zich op zijn ‘core business’ kan richten. Dit vraagt om een andere manier van (samen)werken en soms ook andere competenties van een secretaresse. Ben je (op zoek naar) zo’n top secretaresse?

Netwerk

Door mijn jarenlange ervaring beschik ik over een uitgebreid netwerk: Betrouwbare, professionele, flexibele (zzp) secretaresses en bedrijven met een goede naam, zowel in de private als de publieke sector. Deze breng ik op een slimme manier bij elkaar. Op die manier hebben beide partijen een vaste partner die vanuit de praktijk meedenkt en helpt.

icoon-topmanagement

Interim in te huren

Er zijn verschillende redenen waarom je kunt kiezen voor interim managementondersteuning. De meest voorkomende zijn vervanging van de vaste ondersteuner, reorganisatie of een tijdelijk project. Maar denk ook aan:

  • Het creëren van een flexibele schil
  • Kostenbesparing
  • Behoefte aan specifieke kennis of vaardigheden
  • Strategische redenen
  • Het doorontwikkelen van een bestaand secretariaat
  • Personal Assistance
  • Het notuleren van vertrouwelijke bijeenkomsten

Kwaliteit

Bij iidos ligt de focus op een persoonlijke aanpak: ik werk met een vast team van betrouwbare, professionele en flexibele secretaresses die ik zonder zorgen kan inzetten bij de opdrachtgever.

Steeds meer bedrijven werken Lean. De filosofie van Lean is ook goed toepasbaar op het secretariaat. Het doel is eliminatie van verspilling (onnodig werk) en het continue verbeteren van de werkzaamheden, om een efficiënt en servicegericht secretariaat te creëren. Een efficiënt secretariaat is van grote waarde voor elk bedrijf. Aan de hand van een aantal stappen kun je op een relatief simpele manier de werkprocessen binnen jouw secretariaat optimaliseren, waardoor je (nog) efficiënter en effectiever kunt werken. Wil je weten hoe je dat het beste kunt doen? Neem contact op en samen kijken we wat voor jouw secretariaat de beste manier is!

De opdrachtgevers van iidos geven een goede beoordeling en komen voor interim opdrachten vaak terug. Een erg mooi resultaat!

icoon-interim
Exclusief • Maatwerk • Flexibel • Ervaring

Ik zoek een top secretaresse

Management ondersteuners inhuren

Zoek je een interim top secretaresse? Een tijdelijke invaller of extra hulp bij jouw secretariaat? Gebruik het netwerk van iidos. De secretaresses die via iidos worden bemiddeld, zijn ervaren professionals die geloven in de Lean werkwijze. Het resultaat is een efficiënte ondersteuner die zich richt op het creëren van klantwaarde in alle processen.

Vraag interim ondersteuning aan

Ik ben een top secretaresse

Aanmelden als management ondersteuner

Ben je een top (ZZP/freelance) secretaresse en wil je graag voor een tijdelijke opdracht worden ingezet via iidos? Meld je aan en maak gebruik van het netwerk van iidos. Samen gaan we in gesprek over de mogelijkheden.

Meld je aan voor mijn netwerk