Exclusief • Maatwerk • Flexibel • Ervaring

Advies


Werken aan moderne management­ondersteuning

Ik begeleid en adviseer je bij een optimale organisatie van de managementondersteuning binnen je bedrijf.

icoon-nieuwesecretariaat

Het Nieuwe Secretariaat

Wil je profiteren van de voordelen van een modern georganiseerd secretariaat?

Om in te kunnen spelen op de veranderende rol van de secretaresse en de eisen van deze tijd, is het belangrijk dat het secretariaat goed is georganiseerd. ‘Het Nieuwe Werken’ kan de basis zijn om het secretariaat anders te organiseren. Maar wat houdt HNW precies in? Wat heb je er als managementondersteuner aan? Veel bedrijven en secretaresses hebben nog geen idee wat een modern georganiseerd secretariaat voor voordelen kan opleveren. Zullen we samen kijken naar de mogelijkheden binnen jullie secretariaat?

icoon-lean

Lean werken & het secretariaat

Voordelen van een efficiënt georganiseerd secretariaat.

Het principe ‘Lean’ werken werd ontwikkeld vlak na de Tweede Wereldoorlog. Steeds meer bedrijven werken Lean. Lean is ook goed toepasbaar op het secretariaat. Het doel is een constante eliminatie van onnodig werk en een continue verbetering van de werkzaamheden, om een efficiënt en servicegericht secretariaat te creëren tegen lagere kosten. Een efficiënt secretariaat is van grote waarde voor elk bedrijf. Aan de hand van een aantal stappen kun je op een relatief simpele manier de werkprocessen binnen jouw secretariaat optimaliseren, waardoor je (nog) efficiënter en effectiever kunt werken. Wil je weten hoe je dat het beste kunt doen? Neem contact op en samen kijken we wat voor jouw secretariaat de beste manier is!

Je kunt de waarde van het secretariaat verhogen door het principe ‘Het nieuwe werken’ te combineren met het Lean concept.

Benieuwd naar de mogelijkheden?